Hirdetés

Tudnod kell ezt-azt a Fantasztikus négyesről, hogy teljesen értsd az új filmet

|

A Marvel nem akar megint egy eredettörténetet elmesélni.

Hirdetés

Eddig már kétszer megpróbálták nekünk a filmesek bemutatni a Fantasztikus négyes csapatát, egyszer 2005-ben egy középszerű filmben, egyszer pedig 2015-ben egy kimondottan rosszban. A Marvel Filmes Univerzum hatodik fázisának első filmjében ismét a Richardsokra és barátaikra vetül fény, azonban A Marvel filmeket felügyelő Kevin Feige szerint nincs szükség arra, hogy megint elmagyarázták, hogyan lettek a karakterekből szuperhősök, mivel elég sokan ismerik az eredettörténetet, az alapokat.

Úgy állnak hozzá, ahogy Pókembert bevezették az MCU-ba: nem a nulláról kezdték, az Amerika kapitány: Polgárháborúban bemutatkozó hősnél nem kezdték el részletezni, minek hatására vált falmászóvá, feltételezve, hogy a nézők a történetet (radioaktív pók, Ben bácsi, satöbbi) már ismerik a korábbi filmekből.

Hirdetés

Magasra tették a lécet, a lehető legjobb módon akarják a képregényekben 1961-ben debütált csapatot megismertetni az MCU rajongóival. Azt még nem tudni, kik fogják alakítani a szereplőket, de várhatóan John Krasinski nem tér vissza Reed Richardsként, hiszen ő csak az egyik, Doctor Strange által futólag meglátogatott univerzumban volt Mr. Fantastic - és Chris Evans sem lesz Johnny Storm, bár ő egyébként nyitott lenne rá.

Az új Fantasztikus négyes 2024. november 7-én kerülhet mozikba hazánkban, és november 8-án az Egyesült Államokban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)