Hirdetés

Tudod, mit csinált Pedro Pascal, miközben a Hegy kinyomta a szemét?

|

A színész számára kifejezetten kellemes élmény volt Oberyn Martell tragikus halála a Trónok harca sorozatban.

Hirdetés

Repül az idő, hiszen az idén már 9 éve lesz, hogy a Trónok harca negyedik évadjának nyolcadik epizódjában átéltük a széria egyik legmegrázóbb jelenetét, a közönségkedvenc Oberyn Martell szemkinyomós-koponyabezúzós halálát.

A karaktert megformáló Pedro Pascalt most épp a The Last of Us Joeljaként és a vagány Mandalóriként imádja a világ, sokak számára viszont ő mindig Dorne délceg hercege marad, így ma sem könnyű újra elővenni azt a bizonyos részt. Legalábbis a rajongóknak, a színész azonban kifejezetten kellemes emlékeket ápol a forgatásról.

Pascal nemrég a Hot Ones című műsor vendége volt, ahol egy rakás pokolian csípős szósszal tették próbára a tűréshatárát, s amennyire a lángoló szája engedte, igyekezett frappáns válaszokkal szolgálni az asztal túlsó oldalán ülő Sean Evans kérdéseire.

Hirdetés

Az interjú során pedig az ominózus Oberyn-finálé is szóba került, melynek kapcsán a színész elárulta, hogy valójában a forgatási nap legkellemesebb része volt, amikor a Hegyet játszó Hafþór Júlíus Björnsson összeroppantotta koponyáját, mivel közben nemes egyszerűséggel elaludhatott.

"Bezúzták a fejem, de ez volt a nap legjobb része. Nagyon meleg volt, amikor azt a jelenetet forgattuk. Björnsson fölém hajolt, a szemembe nyomta a hüvelykujját, és csöveket vezettek át a testén keresztül az alkarján át a kezéig, és csak pumpálták belőlük ezt a hűvös vért. Ő pedig olyan gyengéd, mintha a világ leggyengédebb fickója lenne. Mivel olyan forróság volt, ez a cucc meg annyira hűsítő, és nagyon, nagyon mozdulatlanul kellett lennem, ez volt a legpihentetőbb érzés. És az a tudat is katartikus volt, hogy a végére értünk ennek a nagyjából négynapos harcnak, én pedig a legmélyebb álomba merültem, amiben valaha is voltam."

- emlékezett vissza Pascal, akit ezek szerint cseppet sem rázott meg szegény Oberyn sorsa. Ennek az információnak a birtokában talán azok is könnyebb szívvel nézhetik újra a sorozatot, akik még mindig nem heverték ki, hogy végül mégis a Hegy kerekedett felül azon a végzetes napon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)