Hirdetés

Tudtad, hogy Wolverine eredetileg a szupergonoszok oldalát erősítette?

|

A Marvel egyik legnépszerűbb karakterét eredetileg nem az X-Men csapat egyik hősének írták.

Hirdetés

Wolverine már évtizedek óta szerepel különböző Marvel képregénysorozatokban, rajzfilmekben és előszereplős filmekben is, tehát rengeteg formában láthattuk már, viszont azt talán kevesen tudják, hogy miként mutatkozott be Logan, vagyis James Howlett.

A karakter ugyanis a The Incredible Hulk sorozat 180. füzetében bukkant fel először 1974-ben, és távol állt bármilyen hősködéstől. Az volt a feladata, hogy a kanadai kormány megbízásából megölje a Hulkot.

Hirdetés

A sorozatban aztán a két karakter összecsap, és Wolverine úgy próbálja később meglepetésből végrehajtani a feladatát, hogy Hulk bizalmába férkőzik a Wendigo nevű ellensége ellen szövetkezve. Hulk végül kiüti Logant, és a történetszál a Wendigo hátterére fókuszál, viszont előtte több jelenetben is elkezdett kibontakozni az új Wolverine figura karaktere.

Logan aztán az X-Men tagjaként, már más jellemvonásokkal és ruházatban az 1975-ben a Giant-Size X-men első füzetében mutatkozott be újra, amely lapjaiból kiderül, hogy Wolverine elhagyta a kanadai kormányt, és hősként próbál bizonyítani a csapatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)