Hirdetés

Túl hosszúnak találtad a Stranger Things 4. évadát? Akkor ennek örülni fogsz

|

A Duffer testvérek nem a hosszra mennek a Stranger Things folytatásában.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a Stranger Things furán bontott 4. évadának utolsó két része is, melyek közül az első másfél, a második közel két és fél órán keresztül kérte a figyelmünket. Nem volt az évadban 70 percnél rövidebb rész, de a készítők ragaszkodnak ahhoz, hogy szükségük volt ennyi időre a karakterek kibontásához és a cselekmény alapos végigvezetéséhez.

Még nem teljesen tiszta az ötödik, befejező évadra vonatkozó menetrend, de azt már most tudják, hogy rövidebb lesz az idei szezonnál.

Hirdetés

Happy Sad Confused podcast vendégeként Matt Duffer elmondta, hogy az 5. évad kevesebb részből áll majd, így a szezon még úgy is rövidebb lehet, hogy az utolsó, mindent lezáró részt ismét hosszúra tervezik. Most két óra kellett ahhoz, hogy bemutassák, hogyan élik életüket a fiatalok, csak ezt követően jöttek a természetfeletti dolgok, de a folytatásban rögtön belevágnak a közepébe.

"Most először, a negyedik évad végén nem zártuk le a dolgokat, a cselekvény megy tovább. Nem tudom, hogy 100 mérföldes sebességgel halad-e majd rögtön az elején, de gyors lesz. A karakterek akcióba lendülnek, megvan a céljuk és motivációjuk, és ezzel spórolunk néhány órát, más lesz tőle az évad. Biztos, hogy a lezárás viszont hosszabb lesz, olyan, mint [A Gyűrűk Ura:] A király visszatér, kábé 8 befejezéssel."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az ötödik évadra egyébként a szálakat elvarró epilógusként tekintenek, már csak ezért is érdekes lesz látni, hogyan búcsúztatják el Hawkins lakóit. A premier még messze van, a forgatókönyvet csak 2022 augusztusában kezdik el írni, így leghamarabb 2023 végére, de inkább 2024 nyarára várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)