Hirdetés

Tűz ütött ki abban a stúdióban, ahol a Stranger Things sorozatot is forgatták

|

A tűzoltók helytállásának köszönhetően senki sem sérült meg.

Hirdetés

Sokat vártak már a rajongók arra, hogy folytatódjon a Stranger Things, de többek között a koronavírus-járvány is komolyan megnehezítette a stáb dolgát, így az sem meglepő, hogy a negyedik évad továbbra sem rendelkezik premierdátummal, be kell érnünk egy pár hónapja kiadott ízelítővel.

Jelenleg azonban nem a következő szezon, hanem egy életveszélyes tűzeset kapcsán szerepel a hírekben a Stranger Things, még ha csak lazán is kapcsolódik az esethez.

Hirdetés

A Newsweek jelentette, hogy a Netflix egyik, az új-mexikói Albuquerque-ben található telephelyén tűz ütött ki - azon a helyszínen, ahol többek között a Stranger Things 4. évadát is forgatták. Egy régi, kibelezett épület gyulladt ki, nem pedig valamelyik díszlet, de így is komoly riadalmat okozott. Szerencsére a helyi tűzoltók gyorsan kiértek és pár óra alatt sikerült megfékezniük a lángokat. 

Bár a helyzet ijesztőnek tűnik a beszámolók alapján, az Albuquerque-i Tűzoltóság információs tisztje, Tom Ruiz elmondta, hogy egyetlen civil vagy tűzoltó sem sérült meg az incidensben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)