Hirdetés

Tweetjei miatt akarják kirúgatni a The Mandalorian színésznőjét

|

Óriási internetes kampányolás indult azért, hogy Gina Carano ne szerepelhessen a sorozatban, de nem mindenki áll a panaszkodók oldalán.

Hirdetés

Az internet által kínált névtelenség és a Twitteren keresztüli megnyilvánulás egyszerűsége közösen bátorítja a jónépet arra, hogy minden témában hevesen írogatni és kampányolni kezdjen. Könnyen lehet virtuális lázadást indítani bárki ellen, és ebben sokan részt vesznek, mert pár kattintáson és leütésen kívül nem kerül semmibe. 

Az sem olyan meglepő, hogy ismert emberek ellen szólalnak fel sokan, most ráadásul két tábor üti egymást: azok, akik Gina Carano kirúgásáért tüntetnek, és azok, akik ezt ellenzik.

Hirdetés

A #FireGinaCarano hashtaget használók szerint a Disney-nek meg kellene válnia a színésznőtől azon tweetjei miatt, melyek konzervatív nézeteit hirdetik, kritikusak a maszkviselés fontosságával és az amerikai választások hitelességével kapcsolatban, továbbá élcelődnek azokon, akik transzneműként nem a születési nemükhöz tartozó névmást használnák. Szintén felhozzák érvként, hogy Carano a részben jobboldali befektetők által támogatott, konzervatív irányítású Parler appon szeretné folytatni közösségi médiás jelenlétét.

Ezzel szemben a #StandWithGinaCarano hashtaggel azok írnak, akik úgy vélik, a másik tábor cenzúrázni akar, és túl messzire megy.

A színésznő nem reagált, de Twitteren és Facebookon is aktívan posztolgat a The Mandalorian kapcsán. Várjuk, lép-e bármit a Disney, vagy a kár a Twitter, ami a tévinformációkkal kapcsolatban szigorított.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)