Hirdetés

Bruce Campbell önmagát játszhatja a Shop-show folytatásában

|

Stan Lee halála megrázta a főszereplőt, és többek között az Asht alakító színészre is szüksége lesz ennek feldolgozásához.

Hirdetés

Bruce Campbell két kézzel jelentkezett egy szerepért Kevin Smith Shop-show-jának (avagy angolul Mallrats) folytatásához. Úgy néz ki, hogy annyira nem kell kapálóznia, mert Smith nem csak hogy le akar szerződni vele, de egy nagyon specifikus szerepet talált neki, amit csak ő tud eljátszani: önmagát. Brodie haverunk nagy rajongója Sam Raimi Evil Dead filmjeinek, így Bruce-ra is szükség lesz.

Hirdetés

Smith Twitteren közölte a nagyvilággal a jó hírt:

"Arra születtél, hogy vászonra vidd a karaktert, akit kitaláltam neked: önmagadat! Egy világban, ahol Brodie legnagyobb hőse (Stan Lee) meghalt, szükség lesz az összes többi hősre. És Brodie bizony imádja az Evil Dead 2-t és Asht."

Kevin Smith egyébként is ismert arról, hogy filmjeibe szereti behívni az önmagukat játszó színészeket, így ez az ötlet sem túl meglepő. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki majd ebből az egészből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)