Hirdetés

Twin Peaks - David Duchovny is visszatérhet

|

Az X-akták Mulder ügynöke a New York-i Comic Conon is ott volt, és ha már rákérdeztek, megemlítette a Twin Peakset is.

Hirdetés

A David Lynch és Mark Frost vezényletével készülő Twin Peaks forgatási munkálatai már javában zajlanak, és bár számos színészt láttak már a stúdió körül ólálkodni, a készítők (Kyle MacLachlan kivételével) egyelőre egyetlen karaktert vagy színészt sem erősítettek meg.

David Duchovny, akit a legtöbben főleg az X-Akták és a Californication c. sorozatokból ismernek bizony része volt az eredeti stábnak, méghozzá nem is akármilyen szerepben. A transznemű ügynököt játszó Duchovny 3 epizódban is felbukkant 1990-ben, mielőtt még csatlakozott az X-Akták csapatához. Most az utóbbi miatt utazott New York-ba a Comic Conra, amikor a következő csúszott ki a száján:

"Van rá esély, hogy felbukkanok majd a Twin Peaksben. Egyelőre csak ennyit mondhatok. Megfélemlítettek, hogy hallgassak. Igen, leborotválom majd a lábam." - mondta a színész. Bár ezt nyilvánvalóan nem vehetjük hivatalos bejelentésnek, azért nem lennénk meglepve, ha Denise Bryson karaktere felbukkanna a filmvásznon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)