Hirdetés

Twin Peaks - David Lynch kiszáll a folytatásból

|

Ráadásul anyagi okok miatt, ami nem vet túl jó fényt a legendás sorozat felélesztésének projektjére. Vagy ő lett túl mohó?

Hirdetés

A Twin Peaks folytatás bejelentésekor örömmámor söpört végig a sorozat rajongótáborán, ráadásul az eredeti készítőket is sikerült rávenni a munkálatokban való részvételre. Most viszont David Lynch bejelentette, hogy otthagyja a projektet.

Lynch rendezőként tért volna vissza, valamint Mark Frost írói munkásságában is segédkezni akart, most viszont már biztos, hogy egyik sem valósul meg. Ezt maga Lynch nyilatkozta le, ráadásul köntörfalazás nélkül elárulta azt is, hogy miért hagyja ott a folytatást: a Showtime túl kevés pénzt kínált a forgatókönyvért. Akár a büdzsé kevés, akár Lynch kér túl sokat, egyáltalán nem vagyunk boldogok.

Ennek ellenére biztosnak tűnik, hogy a cég nem hagyja veszni a kilenc epizódra tervezett Twin Peaks folytatást, Lynch nélkül is meg akarják csinálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)