Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor folytatódik a Twin Peaks

|

A nagy múltú széria folytatása nincs már messze, de sajnos a korábbi hírekkel ellentétben nem áprilisban kezdődik az új évad.

Hirdetés

Eddig nagyon úgy nézett ki, hogy a Twin Peaks folytatása áprilisban indul, de ezt a pletykát gyorsan eltaposta a Showtime főnöke, David Nevins. Emberünk a Television Critics Assocation sajtó eseményén jelentette be az első rész premierjének dátumát.

A 2 órás nyitóepizód pontosan május 21-én debütál majd a Showtime-on, de azok, akik gyorsan több részt szeretnének ledarálni is elégedettek lesznek, lévén a harmadik és negyedik epizód azonnal elérhető lesz majd a Showtime stream szolgáltatásán.

Nevins nem árulta el, hogy pontosan hány részre számíthatunk, de annyit igen, hogy az egész évad nagyjából 18 órás lesz összesen. Ez azért elég lehet a régi rajongóknak egy tartalmas nosztalgiatúrára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)