Hirdetés

Twin Peaks - két év múlva folytatódik

|

Visszatér minden idők egyik legjobb és a kilencvenes évek egyik legsikeresebb tévésorozata, a Twin Peaks, ráadásul nem is akárkik, hanem az eredeti készítők támasztják fel.

Hirdetés

A Showtime csatorna egy rövid videóval robbantotta fel a világhálót a minap, amelyből kiderült, hogy két éven belül új epizódokkal jelentkezik a kilencvenes évek egyik legendás sorozata, a Twin Peaks

A Variety információi alapján 2016-ban kilenc teljesen új epizóddal folytatódik az 1991-ben, mindösszesen két évad után befejeződött kultikus széria. A forgatókönyvet az eredeti készítőpáros, David Lynch és Mark Frost írja, sőt előbbi a rendezést is elvállalta. Az új részek a jelenben játszódnak majd (nem reboot lesz), és Lynchék gondoskodnak róla, hogy az elmúlt 25 év a történet szempontjából is érzékelhető legyen. 

Nem véletlen az sem, hogy pont 2016-ban kerülnek műsorra az új epizódok (és a Showtime csatornán előttük a teljes két évad), ugyanis ekkor lesz a huszonöt éves évfordulója annak, hogy levetítették a második szezon utolsó részét. Egyelőre még nem dőlt el, hogy a visszatérés mennyi időre szól majd, a Varietyvel készült interjúban ugyanis Frost nem zárkózott el attól, hogy siker esetén újabb részekkel jelentkezzenek. Remélhetőleg Kyle MacLachlan is vevő lesz a folytatásra.

Ugye nektek sem ismeretlen a Twin Peaks? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)