Hirdetés

Már anime-premier is lesz a Twitchen

|

Régen még szigorúan csak játékok közvetítésére lehetett használni a Twitchet, ma már szabad a vásár, így az Amazon egy anime világpremiert is a weboldalra visz.

Hirdetés

Ugyan a Twitchet még ma is a kiváló gamer közvetítések miatt keresik fel a legtöbben, a site szabályzata már egyáltalán nem tiltja, hogy teljesen másfajta dolgokat, így főzést, művészeti tevékenységeket, vagy (majdnem) bármi mást közvetítsenek a felhasználók. Az oldal anyacége, az Amazon jóvoltából pedig hamarosan egy anime is itt mutatkozik be.

Hirdetés

Július 6-án egy elég érdekes premiert követhetnek majd az anime iránt lelkesedő nézők a Twitchen, hiszen a Pony Canyon (Psycho Pass, Attack on Titan, Ghost in the Shell) legújabb sorozatának első részéről van szó. A téma ezúttal viszont kevésbé lesz komoly, a Welcome to the Ballroom főszereplője egy versenytáncos srác lesz.

Az Amazon célja minden bizonnyal az, hogy a Twitch nézőit egy másik szolgáltatásuk, az Anime Strike felé tereljék (hiszen a Welcome to the Ballroom további epizódjait is itt találhatják majd meg). Az oldalon nem túl meglepő módon anime epizódokat streamelhetünk a Prime Video kiegészítéseként. Akit érdekel az élő premier, annak magyar idő szerint július 7-én hajnali 3-kor kell erre a csatornára kapcsolnia, szóval itthonról valószínűleg csak a nagyon elkötelezett rajongók lesznek majd a chatben.

Ti szoktatok nem a játékokhoz kapcsolódó streameket nézni a Twitchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)