Hirdetés

Kétszáz óra festészet vár a Twitch-en!

|

Ha már meguntad, hogy azt nézd, mások hogyan játszanak, itt a tökéletes megoldás számodra: nézd inkább, ahogy Bob Ross gyönyörű képeket fest.

Hirdetés

Bob Ross amerikai festőművész műsora, A Festészet Öröme (The Joy of Painting) több mint 400 epizódon át látta el remek tanácsokkal a festészet szerelmeseit. Az 1995-ben elhunyt alkotó munkássága most a Twitch-en él tovább, egy maratoni adás formájában.

Ebben a pillanatban is több mint hatvanezren figyelik az adást, ami majd csak november 6-án ér véget. Ezalatt a '80-as és korai '90-es években műsoron lévő sorozat összes része le fog pörögni. A remek ötlet streaming szolgáltató új, Twitch Creative elnevezésű kezdeményezését hivatott hirdetni. Ha rám hallgattok, akkor mindenképpen belenéztek a következő napokban az adásba, nem árt egy kis változatosság a CS:GO és LoL meccsek figyelése között.

Watch live video from BobRoss on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)