Hirdetés

A Twitch bannolta azokat, akik a Mayweather-Pacquiao boxmeccset közvetítették

|

A Twitch könyörtelenül lecsapott azokra, akik rajtuk keresztül akarták közvetíteni Mayweather és Pacquiao összecsapását.

Hirdetés

A Twitch.tv játékok közvetítésére való, a cég pedig nagyon komolyan veszi azoknak a büntetését, akik mindenféle egyéb dolgokat akarnak streamelni, főleg olyan esetekben, amikor nincs is joguk egy adott tartalomhoz. Nem meglepő tehát az sem, hogy a Twitch hajtóvadászatot indított azok ellen, akik Mayweather és Pacquiao boxmeccsét szerették volna népszerűsíteni. Egyébként ha valakit a sport része is érdekel: 48. meccsét is megnyerte a váltósúlyú Floyd Mayweather, de ezt már nem sokan láthatták Twitchen.

Viszont igazából az is várható volt, hogy az összecsapás a játékosok körében is hatalmas népszerűségnek örvend: már nagyjából 5 éve szervezés alatt van a box két legnagyobb modern képviselője, Floyd Mayweather és Manny Pacquiao közötti párharc. A meccs nem csak azért volt fontos, mert eldőlhet, hogy ki minden idők legnagyobb boxolója, hanem azért is sok figyelmet kap, mert egy kicsit visszairányította a figyelmet a boxra, ami az utóbbi időben népszerűségét tekintve a sokak szerint dinamikusabban fejlődő MMA mögé szorult.

A Twitch ennek megfelelő komolysággal kezelte az esemény, ugyanis figyelmeztetés nélkül bannolt minden csatornát, amelyik megpróbálkozott azzal, hogy élőben közvetítse az eseményt a rendszerben:

 

Az egyik leggyakrabban előkerülő taktika az volt, hogy valaki elnevezte a streamet a meccsről, majd amikor már elég ember csatlakozott, akkor átnevezte valami olyasmire, aminek semmi köze hozzá:

 

Néhányan pedig még addig is elmentek, hogy a Twitteren reklámozzák az általuk nyújtott szolgáltatást:

 

Ti mit gondoltok? Néztétek a meccset? Kinek szurkoltatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)