Hirdetés

Tényleg létezik egy olyan lény, mint a Venom szimbiótái, az internet rá is pörgött

|

Fekete állat, ami furán mozog, ha megpiszkálod? Csakis az űrből érkező lény lehet!

Hirdetés

A háborús fenyegetésektől az apokaliptikus bozóttüzeken át a Covid-19 vírusig nem kevés ijesztő dolog történt már 2020-ban, így már-már mém lett a következő csapást keresni, amit ez az év ránk mérhet. A net népe legújabban arra parázott rá - igaz ezúttal inkább ironikusan -, hogy a Venom szimbiótái igaziak és már ránk vadásznak.

Hirdetés

A sztorit a lenti tweet indította el, amin egy fekete trutyinak tűnő állatot vizsgálgat valaki (és persze, hogy meg kellett piszkálnia egy késsel), a feliratban pedig csak annyit kérdez: "Tudja valaki, mi ez?"

Egyetlen kommentelő szerint nutellás spagetti van a videón, a többség viszont a Sam Raimi-féle Pókember 3-ból, illetve a tavalyelőtt Venomból vett gifekkel válaszolt, illetve egy csomó új poszt is született, amelyek szerint a Marvel sztorijaiból ismert szimbióta már a valóságban sem hagy minket békén.

Van egyébként egy elég jó tipp is a válaszok között, hogy mi lehet valójában, amit a videó készítője megtalált:

eszerint egyfajta zsinórféreg, a Lineus longissimus valószínűleg egynél több példányáról van szó, ami a kiszáradástól védi magát azzal, hogy minél jobban próbálja magát egy kupacba rendezni.

Ez a fajta féreg egyébként a leghosszabb ismert állatok egyike, egy beszámoló egy ötvenöt méteres példányról is szól, kutatások szerint pedig rovarok és rákok megbénítására és megölésére is képes mérget választ ki. A twitteres képsorokra pedig talán ezen a videón hasonlít a legjobban.

Mit gondoltok, ideje megkeresnünk a valódi Pókembert is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)