Hirdetés

Úgy néznek ki színészek és híres karaktereik egymás mellett, mintha külön emberek lennének

|

Ard Gelinck, grafikus egymás mellé tette a civilben pózoló színészeket teljesen kisminkelt önmagukkal, az eredmény pedig fantasztikus.

Hirdetés

Több okból is egészen fantasztikus az, amit Gelinck művel: nem lehet kevés idő megtalálni a megfelelő alapanyagokat, majd úgy összeilleszteni a képeket, hogy hihetőek legyenek. Márpedig a holland művész kiválóan csinálja, amit csinál, Instagramján több mint 4500 poszt található.

Hirdetés

Ezek jó részén színészeket, énekeseket, zenészeket és más miatt ismert embereket láthatunk fiatalkori vagy jelmezbe öltöztetett önmagukkal, mintha pont azokra a képekre álltak volna össze.Tudjuk, hogy terveztetek ezt-azt még a mai napra, de tegyétek félre, és kattintsatok át, ez most fontosabb.

Kedvencek jöhetnek kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)