Hirdetés

Úgy tűnik, a Buffy rebootnak befellegzett

|

A rajongók reménykedve várták Buffy visszatérését, de nagyon úgy néz ki, hogy a vámpíros kultsorozat a koporsóban marad.

Hirdetés

A Buffy, a vámpírok réme egy világszerte népszerű széria volt a '90-es évek végén és a 2000-es évek elején. Mint minden sikeres franchise-ot, természetesen ezt is megkörnyékezték a reboot ötletével, amit 2018-ban jelentettek be.

Ugyan még mindig nem láttunk belőle egy képkockát sem, időnként felbukkant a médiában ilyen-olyan bejelentések kapcsán. Ezúttal azonban egy sokkal szomorúbb hír érkezett a projektről.

Hirdetés

Gail Berman, a sorozat vezető producere bejelentette, hogy a Buffy reboot munkálatai "szünetelnek". Ez persze nem jelenti azt, hogy sosem folytatódhatnak, de tekintettel arra, hogy 4 évvel a bejelentés után még mindig nincs stábja a szériának, mi nem fogadnánk nagy tételben a visszatérésre.

Az eredeti főszereplője, Sarah Michelle Gellar szívesen látta volna Zendayat a helyében, de sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a verzió már sosem fog elkészülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)