Hirdetés

Úgy tűnik, a Disney+-on térnek vissza a Netflix Marvel-sorozatai

|

Egy országban már biztosan a Disney saját streamingszolgáltatásának kínálatába kerülnek be a Netflixről lekerülő Marvel-sorozatok.

Hirdetés

Nemrég egy figyelmeztetés került a Netflix égisze alatt készült Marvel-sorozatokra, miszerint érdemes őket záros határidőn belül megnéznie azoknak, akiket érdekelnek, ugyanis a hónap végén lekerülnek a streamingszolgáltató műsoráról. Ugyan erről semmilyen megerősítést nem kaptunk, már akkor is logikus lépésnek tűnt, hogy a jogokat birtokló - és ilyen-olyan formában a kiadott licenceket is magához közelebb édesgető - Disney saját platformján, a Disney+-on landoljon a Luke Cage, a Jessica Jones, az Ironfist, a Daredevil, és a Punisher is. Nemrég megtudtuk, hogy egy országban pontosan így jár el a Disney.

Hirdetés

Kanada kapcsán derült ki, hogy nem is kell már sokat várni a Defenders tagjainak visszatérésére, március 16-án debütálnak a platformon, ahol a nézőket a WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier, a Loki, és a Sólyomszem is várja, a hónap végén pedig befut a sokak által várt Moon Knight is.

Ugyan a tavalyi évben gyors egymásutánban a Disney+-ra érkező Marvel-szériák, és a sorozatáradat idei folytatása azt sugallja, ez lenne a Netflixtől visszavett tartalmak logikus helye is, nem biztos, hogy a Disney mindenhol így fog eljárni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az inkább felnőtteknek szóló tartalmakat, amik nem illenek teljes mértékben a családbarát Disney imidzséhez, nem kizárt, hogy a cég többségi (de nem kizárólagos) tulajdonában lévő Hulura költöztetik majd. Itt jelenleg is megtalálhatók Marvel tartalmak, mint a M.O.D.O.K., a Helstorm, vagy épp a Runaways. Az viszont a minél nagyobb fokú integráció mellett szól, hogy a karakterek Netflix által bejáratott változatait a Marvel a saját produkcióiban, a Sólyomszem mellett a Pókember: Nincs hazaút történetébe is bevonta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)