Hirdetés

Úgy tűnik, a Marvel újabb intergalaktikus szuperhőse kap saját filmet vagy sorozatot

|

Nova sem marad ki az MCU-ból, de egyelőre nem tudni, milyen formában debütálhat.

Hirdetés

Épp egy cikket írtam arról, hogy milyen további képregényhősök kaphatnának saját mozifilmet DC és Marvel fronton, amikor vissza kellett törölnöm pár bekezdést. Az én listámon ugyanis ott virított az a Nova, aki a Deadline értesülései szerint bizony tényleg fel fog bukkanni az MCU-ban - bár azt egyelőre még ők sem tudják, hogy egy filmet vagy egy Disney+-os tévésorozatot kap-e esetleg.

Az írásért elvileg az a Sabir Pirzada felel, akinek a hamarosan érkező Moon Knight, avagy Holdlovag szériát is köszönhetjük, a produceri feladatokat pedig maga Kevin Feige látja el.

Hirdetés

Nova, azaz Richard Rider szintén régi motorosnak számít a Marvel szuperhőseinek körében. 1976 szeptemberében, a The Man Called Nova első számában bukkant fel legelőször. A Nova Corps nevű intergalaktikus rendfenntartó szervezet oszlopos tagja, ezzel a kvázi űrrendőrséggel már találkozhattunk A galaxis őrzői filmekben, de magát a karaktert eddig még nem mutatták be az MCU-ban.

Az elmúlt évtizedekben Nova számos kozmikus kaland fontos szereplője volt a képregényekben, ha igaznak bizonyulnak a Deadline információ, és része lenne ő is az MCU-nak, akkor egy csomó új történetszál elindulhatna neki köszönhetően. Cseppet sem mellékesen Nova fontos tagja volt a New Warriors csapatnak és a Secret Avengers nevezetű Bosszúállók formációnak, sőt még a Galaxis Őrzőinek is. Igazi "Jolly Joker" kerülhetne így a stúdió paklijába, akit sok különböző filmben elő lehetne rántani a későbbiekben.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket és persze a hivatalos bejelentést, mivel egyelőre csak a Deadline cikkébe kapaszkodhatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)