Hirdetés

Úgy tűnik, felborult a Star Wars mozifilmek eddig tervezett megjelenési sorrendje

|

Kathleen Kennedy világossá tette, hogy valószínűleg először nem a Star Wars: Rogue Squadronra ülhetünk majd be.

Hirdetés

Arról tegnap már beszámoltunk, hogy a Vanity Fair címlapján egymás mellett feszít Obi-Wan, Ahsoka, Mando és Cassian Andor, de nyilván ennél sokkal érdekesebb maga a gigantikus Star Wars cikk, ami a magazinban megjelent. Az írásban többek között a készülő Star Wars mozifilmekről is szó esik, melyek kapcsán a Lucasfilm feje, Kathleen Kennedy elejtett pár egészen érdekes információt is.

Egyelőre ugyebár hivatalosan még mindig úgy áll a helyzet, hogy 2023, 2025 és 2027 végén moziba fog kerülni egy-egy Star Wars film, de egyre kevésbé tűnik valószínűnek az, hogy ezt a tervet ténylegesen képes lesz tartani a Lucasfilm.

Hirdetés

Már tavaly novemberben elkezdtek pletykálni arról, hogy halasztani kell a Patty Jenkins rendezői felügyelete mellett készülő Star Wars: Rogue Squadron mozifilmet, és elvileg a háttérben kreatív nézetkülönbségek állnak. Az a fura, hogy hivatalosan még mindig ez a film van hozzárendelve a 2023 decemberi premierdátumhoz, a Lucasfilm még mindig nem volt hajlandó bejelenteni a csúszást. A fentebb emlegetett Vanity Fair cikk alapján viszont úgy tűnik, a bejelentés csak idő kérdése - a legvalószínűbb az lehet, hogy a hónap végén esedékes Star Wars Celebrationön ejtik majd meg a nagy bejelentést. 

Kathleen Kennedy ugyanis azt mondta a Vanity Fairnek, hogy van egy ütemtervük, és ennek tükrében valószínű, hogy a Taika Waititi rendezése és Krysty Wilson-Cairns írói munkája mellett készülő Star Wars-film meg fogja előzni a Jenkins-féle Rogue Squadront. Ez azért is nagyon fura kijelentés, mert Waititi filmje még messzebb állhat a forgatás tényleges elkezdésétől, mint a Rogue Squadron. Teljesen lehetetlen tehát az, hogy Patty Jenkins filmje valóban 2023 decemberében érkezik, és még előtte megkapjuk valamikor a Taika Waititi-féle Star Wars-mozit is. A legvalószínűbb megfejtés az, hogy a Star Wars: Rogue Squadron határozatlan ideig csúszik, Waititi filmje pedig vagy 2023-ban jön, vagy elengedik ezt a premiernapot, és csak a távolabbi jövőben mutatják be a következő Csillagok háborúja mozifilmet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Kennedyt egyébként megkérdezte a Vanity Fair arról a nyílt titokként kezelt pletykáról is, hogy a Marvel Studios fejese, Kevin Feige valóban Star Wars-filmet készít-e, de az elnökasszony csak annyit mondott, hogy egyelőre semmi konkrétumot nem tud bejelenteni ezzel kapcsolatban. Rian Johnson bejelentett Star Wars-trilógiájához pedig csak annyit fűzött hozzá, hogy a rendező jelenleg nagyon elfoglalt a Netflixnél készülő Tőrbe ejtve (Knives Out) folyatásokkal.

Nemrég egy külön videóban meséltünk nektek az összes készülő Star Wars-filmről és -sorozatról. Ezt az anyagot alább találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)