Hirdetés

Úgy tűnik, hiányozni fog a sorozatból Obi-Wan múltjának egyik legfontosabb alakja

|

Annak ellenére, hogy a kánon hogyan formálódott az évek során, és milyen utalások voltak, egy fontos szereplő kimarad az Obi-Wan Kenobi szériából.

Hirdetés

Annak már önmagában örülünk, hogy május-június folyamán még többet tudhatunk majd meg Obi-Wan Kenobi történetéről, és a szerepben ismét a legendás Ewan McGregor lesz látható, az meg pláne boldoggá tesz minket, hogy csatlakozik hozzá az Anakint (itt már az új alakjával ismerkedő, nagyon erős Darth Vadert) alakító Hayden Christensen.

Simán lehet, hogy legalább egy cameo erejéig benéz a Qui-Gon Jinnt alakító Liam Neeson is, aki erőszellemként tűnhet fel a képernyőn.

Hirdetés

The Hollywood Reporter értesülései szerint azonban Obi-Wan egyik nagy ellensége, Darth Maul nem szerepel majd a sorozatban, és nem azért, mert megfeledkeztek róla. Talán néhányan emlékeztek még arra, hogy a duplapengés fénykarddal hadonászó dathomiri zabrak feltűnt a Solo: Egy Star Wars történet végén,  kánonba ültetve azt a könyvekben, rajzfilmben már előkerült sztorit, hogy a Baljós árnyakban nem halt meg, miután elfelezte őt az ifjú padawan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Állítólag maga Ray Park tért volna vissza a szerepéhez, és a cselekményben fontos szál lett volna az, hogy Kenobit és az ifjú Luke-ot üldözi, de jeleneteit végül kivágták, amikor 2020 januárjában újraírták a scriptet. Ebben a változatban egyébként Darth Vader nem került képbe.

Dave Filoni és John Favreau attól tartott, hogy a cselekmény így túlságosan hasonlítana a The Mandalorianhez, amiben ugye Din Djarin és Grogu kalandoznak a galaxisban.

A pletykákra a Lucasfilm tagadással reagált, egy szóvivő állítása szerint nem akarták Mault visszahozni, Park pedig nem járt a forgatáson.

Azért így is nagyon várjuk a premiert, és amíg el nem jön, ajánlott megnézni újra az első előzetest:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)