Hirdetés

Úgy tűnik, hogy már Ryan Reynolds feleségének terhességi fotói is Deadpool 3 utalásokat rejtenek

|

Deadpool rajongói nagy izgalommal várják a széria folytatását, így annyira nem is meglepő, hogy mindenben jeleket látnak.

Hirdetés

A Deadpool első és második része egy friss megközelítéssel nyúlt hozzá a szuperhősös tematikához, a közönség pedig ezt tapsolva ünnepelte. Mindkét felvonás hatalmas sikert aratott, a rajongók pedig évek óta várják már a folytatással kapcsolatos első anyagokat.

Nagy kérdőjelek vannak a Deadpool 3 körül, főleg most, hogy a karakter visszatért a Marvel Studioshoz a 21st Century Fox felvásárlást követően. Kevin Feige-nak már biztosan vannak tervei, de hogy ez mit jelent, azt még pontosan nem tudhatjuk.

Hirdetés

Ryan Reynolds, a filmek főszereplője többször is próbálkozott a szuperhőskarrierrel a Deadpool előtt, és az egyik híresen katasztrofális eredményét a Zöld Lámpással hozta össze. Öröm volt az ürömben, hogy a forgatások során megismerkedett Blake Livelyval, akivel azóta is boldog házasságban élnek.

A pár éppen a negyedik gyermekét várja, és Lively fel is töltött pár fotót magáról és terhes hasáról az Instagramra. Az egyik képen Ryannel szerepelnek, aki a Deadpool 2-ben látott szerelését hordja. A terhesség viszont csak néhány hónapja kezdődött, így sokan arra tippelnek, hogy Reynolds már dolgozik a Deadpool 3-on.

Hogy ez egy Deadpool utalás-e vagy sem, azt majd a minden apróságot kielemző MCU-rajongók eldöntik. Mi csak sok boldogságot szeretnénk kívánni a családnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)