Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Thor marad kedvenc fegyverénél a folytatásban

|

Egy promóciós anyagon felbukkant egy kép, ami elárulta, hogy mit is forgat majd a villámok istene a Love and Thunderben.

Hirdetés

Thor nagy utat járt be a Végtelen háború és a Végjáték alatt, és a csatákhoz még egy új fegyvert is beszerzett. Később az időutazásnak hála visszakapta Mjölnirt, de azt Amerika Kapitány végül többet használta, mint a villámok istene. Nagyon úgy néz ki, hogy Thor a Love and Thunderben sem fogja sokat pörgetni a kalapácsát, mivel azt feltehetőleg Jane-re hagyja majd. A kérdés akkor adott: mit használ majd hősünk? Minden jel szerint Stormbreakernél marad.

Hirdetés

A hatalmas kalapács jól szolgálta Thort a Thanos elleni csatában, és a jövőben sem fogja cserben hagyni, legalábbis Adam Khan legutóbbi posztja szerint. Adam megosztott egy rajzot, ami elmondása szerint azokra a pólókra került, amit a Thor 4 stábjának tagjai kaptak.

Kíváncsiak lettünk volna rá, hogy még milyen mítikus fegyvert tudnak az istenség kezébe adni, de amilyen menő Stormbreaker lett, egyáltalán nem bánjuk, hogy visszatér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)