Hirdetés

Úgy tűnik, hogy tovább csúszik az új James Bond film premierje is

|

Daniel Craig megöregszik, mire elköszön a 007-es ügynök karakterétől.

Hirdetés

Újabb nagy halasztási hullámra lehet számítani a nagyobb blockbusterek esetében, hiszen a mozik továbbra sem lélegezhettek fel. Ennek egyik első fecskéje a Morbius volt, a Sony több mint fél évet tolt a Jared Leto főszereplésével készült film bemutatóján, de valószínű, hogy a több stúdió is követi majd a példáját, ezáltal a tavaszt újfent a streaming platformok uralhatják majd. 

Hirdetés

Miután tavaly októberben az MGM ismételten eltolta a legújabb Bond film, a Nincs idő meghalni premierjét, olyan iparági pletykák kaptak szárnyra, hogy Daniel Craig utolsó 007-es kalandja elkerülheti a mozikat, és a streamingre kerül. Ezzel kapcsolatban nem történt semmilyen hivatalos fejlemény, viszont kitűzött mozis dátum volt, méghozzá 2021. április 2.

Csakhogy a Deadline legújabb jelentése szerint a Nincs idő meghalni promóciós partnereinek már felhívták a figyelmét arra, hogy Cary Joji Fukunaga (A törvény nevében, A mániákus) rendezése őszre tolódik. Az oldal sajnos nem hallott semmilyen konkrét dátumról. 

Pedig az új James Bond filmre igencsak ígéretes, és nem csupán Craig leköszönése miatt: ellenfelét ezúttal Rami Malek alakítja, Lashana Lynchet láthatjuk női 007-esként, és olyan színészeket sorakoztat még fel a stáb, mint Ralph Fiennes, Ana de Armas, Naomie Harris, Léa Seydoux és Ben Whishaw. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)