Hirdetés

Úgy tűnik, jövőre kezdődik a Fekete Párduc 2 forgatása

|

Bár még nem tudni, hogy ki helyettesíti majd Chadwick Bosemant, egyes források szerint a Marvel már jövőre szeretné leforgatni a Fekete Párduc folytatását.

Hirdetés

Az idei év eddig gyakorlatilag semmilyen szempontból nem volt kegyes hozzánk, de 2020 különösen tragikus fordulatot vett, amikor kiderült, hogy a Marvel filmes univerzumának egyik sztárja, Chadwick Boseman betegségben elhunyt.

A színész halálát követően sokan úgy gondolták, hogy a Fekete Párduc tervezett folyatása már biztosan nem fog elkészülni, de a Marvel kitart az eredeti tervei mellett.

Hirdetés

A Hollywood Reporter cikke alapján több forrás is arról számol be, hogy a Marvel jövő júliusban már szeretné elkezdeni a film forgatását és míg azt már korábban megerősítették, hogy nem szeretnék egy CGI képmással helyettesíteni Chadwick Bosemant, egyelőre nem árulták el sem azt, hogy ki fogja helyettesíteni, sem pedig azt, hogy a történet hogyan fogja bemutatni az új főszereplőt.

Ugye a Fekete Párduc 2 eredetileg 2022-ben került volna a mozikba, viszont a kialakult helyzet valósznűleg totálisan felborította a terveket, így egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor ismerhetjük meg T'Challa utódját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)