Hirdetés

Úgy tűnik, tényleg elkészülhet az Amerikai pite IGAZI ötödik része

|

Az eredeti csapat színésznője szerint egyenesen csodálatos lett a készülő Amerikai pite-film forgatókönyve.

Hirdetés

Az Amerikai pitének nagyjából olyan ötezer-nyolcszáz spinoffja vagy home videós folytatása készülhetett el az elmúlt években - de ez csak egy tipp. Bárhogy is legyen, az eredeti csapatot felvonultató fősodor legutóbb 2012-ben jelentkezett Amerikai pite: A találkozó címmel, nemrég viszont pont az a Tara Reid (azaz Vicky megformálója) beszélt az igazi ötödik film esélyeiről, aki 2018-ban egyszer már megpedzegette a valódi folytatás lehetőségét.

Reid március végén az Entertainment Tonightnak azt nyilatkozta: bár nem tudja elmondani, hogy pontosan mikor, de szerinte el fog készülni az ötödik rész, igaz, ehhez előtte össze kellene verbuválni mindenkit és órákat kellene egyeztetni. Mondjuk Reid azt is hozzátette, hogy az eredeti szereplőgárda így vagy úgy, de máig tartja egymással a kapcsolatot.

Hirdetés

Ezek után bármennyire hülyén is hangzik, de nagyot azért Reid sem akart ígérni: szerinte maradjunk annyiban, hogy "maga a forgatókönyv már megvan". Mondjuk annyit történetesen mégis elárult róla, hogy szerinte az "csodálatosra" sikeredett, sőt, "az egyik legjobb" a szériából.

Tavaly mi, pontosabban a Puliwood bátor önként jelentkezője bepróbálkozott a bevezetésben említett spinoffok legfrissebb felvonásával, de abban nem volt köszönet:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)