Hirdetés

Úgy tűnik, Tobey Maguire és Andrew Garfield is felbukkanhat a Pókember 3-ban

|

Elvileg egy Sonyhoz közeli forrásoktól származik az információ, miszerint a két korábbi Pókember már alá is írt a Spider-Man 3-ra, tényleg megvalósulhat az élőszereplős Irány a Pókverzum mozi.

Hirdetés

A párhuzamos univerzumok Pókembereinek közös kalandjait imádták a Marvel-rajongók a képregényekben és az Pókember: Irány a Pókverzum animációs filmben is. Amennyiben pedig a FandomWire információi hitelesnek bizonyulnak, hamarosan a mozikban is azt nézhetjük majd, ahogy három barátságos és közkedvelt Pókember küzd majd együttes erővel a rosszifúk ellen.

Elvileg ugyanis egy belsős, a Sonynál dolgozó informátor elárulta, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is szerepelni fog a Pókember 3-ban, sőt a két színész már alá is írt a filmre.

Hirdetés

Jamie Foxx Electrója már biztosan benne lesz a filmben (erről maga a színész számolt be egy azóta törölt posztban), ennek híre pedig egyből beindította a rajongók fantáziáját. A teóriákat csak még jobban táplálni kezdte az, mikor kiderült, Doctor Strange is felbukkan majd a Pókember 3-ban, elvégre a doki előbb egy saját kalandot kap, ami kifejezetten a multiverzum, a Marvel párhuzamos univerzumainak sokasága köré épül. 

A FandomWire szerint Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókemberei az új film végjátékában segítik majd Tom Holland karakterét, akinek egy csomó szupergonosszal kell megküzdenie - ők vegyesen érkeznek mindhárom eddigi Pókember filmes világból, illetve új gonosztevőket is kapunk. Nem csak gyors cameókról van szó, Maguire és Garfield fontos részét képezik a sztorinak.

Electro kapcsán egyébként elvileg azt is tudni véli a FandomWire forrása, hogy bár Foxx kijelentette, karaktere ezúttal nem lesz kék, mint A csodálatos Pókember 2-ben, de így sem egy új verzióról, más univerzumból származó szereplőről van szó, ez ugyanaz a szupergonosz, akit a 2014-es filmben láthattunk. A Pókember 3 teljesítményétől függően Electro később akár saját spin-off filmet is kaphat.

Fontos, hogy nem megerősített információkról van szó, tehát a fentieket kezeljétek szigorúan pletykaként. Ti örülnétek, ha a Pókember 3 végül tényleg egy élőszereplős Pókverzum mozi lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)