Hirdetés

Ugye te sem gondoltad, hogy pont az Indiana Jonesból nem csinál gigafranchise-t a Disney?

|

Sorozatok, spin-offok és ki tudja, még mi: a Marvel-hősök sorsára juttatnák kedvenc régészünket.

Hirdetés

A Star Wars-dömping után nem meglepő a Variety friss információja: sorozatot készít a Disney az Indiana Jones-történetekből. A projekt egyelőre az előkészítési fázisban van, írókat keresnek hozzá, illetve folyamatosan ötletelnek a meetingeken, hogyan prezentálják Indyt a streaming platformon.

Azt sem tudni tehát, előzmény- vagy spinoffsorozat lesz-e, egyelőre annyi biztos, hogy nem Harrison Ford alakítja majd, ő ugyanis a hamarosan érkező ötödik résszel szögre is akasztja a kalapot és az ostort

Ezeken a bizonyos meetingeken arról is szó van, hogy hosszútávon mit kezdjenek a karakterrel.

Hirdetés

Mivel mégiscsak a Disneyről beszélünk, ezt úgy kell érteni, hogy további sorozatok (élőszereplősek és animációsak), filmek és a kettő közötti, nehezen behatárolható tartalmak érkeznek (gondoljunk csak az egyébként nagyszerű Marvel-féle Éjjeli vérfarkasra). 

A Lucasfilm egyelőre nem kommentálta a lap értesüléseit. Mindenesetre nem áll távol tőlük az Indy-sorozat ötlete: 1992-től két évad erejéig futott az Ifjú Indiana Jones kalandjai, amelyet négy egészestés tévéfilm követett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)