Hirdetés

Új Avatar sorozat debütál a YouTube-on hamarosan

|

Az Avatar Studios a Föld napja alkalmából készül több napon át tartó online rendezvénnyel és egy új szériával.

Hirdetés

A jelek szerint még a hónap vége előtt tovább fog bővülni az Avatar univerzuma, ugyanis egy teljesen új sorozattal készül a Nickelodeon és az Avatar Studios. A stúdiót idén februárban alapította a Nickelodeon, amelynek legfőbb célja minél több új Avatar tartalom készítése az első sorozat atyjai, Michael DiMartino és Bryan Konietzko vezetésével.

Hirdetés

A Avatar hivatalos YouTube-csatornáján zajló esemény április 22-én, vagyis a Föld napján veszi kezdetét, ebből az alkalomból három napon keresztül több új videóval és livestreamekkel örvendeztetnek meg bennünket az alkotók. Az új sorozatot április 24-én fogják bemutatni, viszont annak története egyelőre nem ismert, így garantált meglepetés lesz a rajongóknak. A csatornán jelenleg Avatar-marton fut, így aki szeretne megismerkedni a sorozattal, most megteheti.

A Nickelodeon továbbá egy közleményben megerősítette, hogy a szóban forgó sorozatot április 19-én, azaz hétfőn leplezik le egy trailer kíséretében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)