Hirdetés

Új előzetes hangol minket a King's Man: A kezdetek premierjére

|

Ralph Fiennes és társai már alig várják, hogy akcióba lendüljenek.

Hirdetés

Egy szebb világban már régen beülhettünk volna a Kingsman filmek előzményeként szolgáló King's Man: A kezdetekre, viszont a 20th Century Studios a járványhelyzetre való tekintettel többször is elhalasztotta Matthew Vaughn (Ha/Ver, X-Men. Az elsők, Kingsman) legújabb rendezését.

Ebben Vaughn szerint nem csupán azt akarta elérni, hogy olyan filmet készítsen, amit újra és újra meg akarnak majd nézni az emberek, hanem rengeteg olyan igazságot is pakoltak bele, ami a modern társadalom számára hasznos - felfedezzük például azt is, hogy miért a "modor mutatja, mit érsz". 

Hirdetés

A King's Man: A kezdetekből megismerhetjük a Kingsman filmek titkos szervezetének gyökereit, és nem is akárhogy: a sztori szerint a történelem legszörnyűbb zsarnokait és lángelméi gyűlnek össze, hogy háborút robbantsanak ki - élen Raszputyinnal (Rhys Ifans) -, viszont van, aki képes megállítani őket (Ralph Fiennes) és segítsége is akad (Harris Dicksinson).

Ezekből a kalandokból ad ízelítőt az alábbi videó, valamint ad egy rögtönzött történelmi és divatleckét. 

A King's Man: A kezdetek december 23-án kerül a hazai mozikba, az említetteken kívül olyan további színészekkel a szereplőgárdában, mint Gemma Arterton, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Djimon Hounsou, Stanley Tucci, Daniel Brühl és Charles Dance. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)