Hirdetés

Új előzetesen A kis hableány, láthatjuk Ursulát és a mélységet is

|

Hamarosan itt a premier, az Oscar-díjátadó során érkezett meg a legfrissebb előzetes.

Hirdetés

A Disney sorra adja ki klasszikus meséinek feldolgozásait, és ugyan a Pinokkió nem sikerült túl jól (ez nem a Guillermo Del Toro, hanem a Robert Zemeckis-féle filmre értendő), A kis hableányban még bízhatunk. Aki képes túllépni azon, hogy a karaktert ezúttal nem fehér színésznő alakítja (ez láthatóan sokaknak okoz gondot), még akár jól is szórakozhat.

A most kiadott trailerben láthatjuk a gyönyörű tenger felszínét és mélyét, felbukkannak fontos szereplők, Ariel barátai és rosszakarói.

Hirdetés

Megnézhetjük, hogyan menti meg a lány Eric herceget, hogyan találkozik Ursulával, akit Melissa McCarthy alakít, illetve feltűnik Javier Bardem Triton király szerepében. Sebastian, a rák hangját Daveed Diggs adja, Awkwafina lesz Hablaty, a sirály, Jacob Tremblay pedig ficánka. 

A kis hableány 2023-as remake-je május 25-én kerül a mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)