Hirdetés

Új előzetesen a Tekken: Bloodline anime, az is kiderült, mikor lesz a premier

|

Továbbra is egész jónak tűnik a Tekken játékok alapján készülő japán rajzfilmsorozat.

Hirdetés

Most épp a Smash Bros.-szerű, "családi" verekedős játékok korát éljük: a MultiVersusban a Warner Bros. karaktereivel, a Nickelodeon All-Star Brawlban pedig Spongyabobbal és barátaival verhetjük össze egymást, miközben az erőszakosabb franchise-ok, mint a Mortal Kombat vagy a Tekken jelen pillanatban épp pihennek. Street Fighterből készül az új rész, de azzal is csak 2023-ban játszhatunk leghamarabb.

A Bandai Namco más irányokba terjeszkedik: hamarosan debütál a Tekken: Bloodline a Netflixen.

Hirdetés

Az augusztus 18-án bemutatkozó sorozatban Jin Kazama kerül előtérbe, akit nagyapja, a kegyetlen Heihachi Mishima készít fel, hogy legyen valami esélye a King of Iron Fist torna keretében bosszút állni anyja, Jun haláláért, akivel Ogre végzett. Az alábbi trailerben feltűnik Leroy Smith, Julia Chang, Nina Williams, Ling Xiaoyu és Hwoarang is. A történet látszólag a sokak szívének kedves Tekken 3-ból merít, de nem követi pontosan.

Nektek hogy tetszik? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)