Hirdetés

Új előzetesen a The Many Saints of Newark, a Maffiózók előzményfilmje

|

A fiatal Tony Soprano is feltűnik a magyar felirattal nézhető előzetesben.

Hirdetés

Az HBO amit csak tud, elővesz a raktárból, hogy megtolja az HBO Max szekerét, de egyáltalán nem vagyunk ettől szomorúak. Október elsején kerül fel a szolgáltatás kínálatába az egyébként mozikban is debütáló The Many Saints of Newark, ami az 1999 és 2007 között, hat évadon át óriási sikerrel futó sorozat, a Maffiózók előzményeibe enged betekintést, főszereplője pedig az a Michael Gandolfini lesz, aki a Tony Sopranót alakító James Gandolfini fia.

Hirdetés

Őt is láthatjuk a napokban kiadott új előzetesben, amit nálunk magyar felirattal nézhettek meg. Michaelre illik apja egykori szerepe, ez már most látszik, kiindulási alapnak tökéletes. A stábban megtalálható még Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, John Magaro, Michela De Rossi, Ray Liotta és Vera Farmiga is, a forgatókönyvet David Chase írja Lawrence Konnerrel, aki a Maffiózókon is dolgozott, a rendezői székben pedig Alan Taylor ül, számára szintén nem ismeretlen a franchise.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)