Hirdetés

Új előzetesen az Obi-Wan Kenobi sorozat, harcot és drámát is láthatunk

|

Ahogy az várható volt, a Star Wars-nap alkalmából itt az Obi-Wan Kenobi új előzetese!

Hirdetés

Szuper lett volna, ha a mai nappal veszi kezdetét a régóta várt Obi-Wan Kenobi sorozat a Disney+-on, de végül nem így lett. Ugyanakkor szerencsére csak pár hetet kell várnunk, és rögtön két részt is megnézhetünk, sőt, aki türelemmel kivárja a Disney+ júniusi hazai indulását, az epizódok egy részét már a hivatalos módon, trükközés nélkül, a külföldi premierrel egyszerre tekintheti meg.

Akárhogy is, amíg el nem jön május 27., maradnak a trailerek. A teaser után egy hasonló hosszúságú előzetessel keltik a hangulatot a készítők.

Hirdetés

A videóban jók és gonoszok egyaránt feltűnnek, Obi-Wan mellett Owen bácsi, számos sith, és félig-meddig Darth Vader is szerephez jut. Inkább nem spoilerezzük el az egészet, tekintsétek meg alább hamar:

Valószínű, hogy Darth Maul nem fog feltűnni benne, de így is izgatottan várjuk a hatrészesre tervezett szériát. Május 27-én az első két epizódot fogják kiadni, aztán hetente jön egy egészen a június 22-ei fináléig. Az epizódokat mind Deborah Chow rendezte, aki már a The Mandalorianból is kivette a részét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)