Hirdetés

Új előzetest kapott a G.I. Joe előzményfilm

|

Egyre érdekesebbnek tűnik a Snake Eyes, a Paramount Pictures G.I. Joe előzményfilmje

Hirdetés

Szerintem abban egész sok G.I. Joe rajongó egyetért, hogy Snake Eyes, azaz Kígyószem az egész franchise legmenőbb karaktere. Nem csoda hát, hogy a Paramount úgy érezte, a széria első spin-off moziját rá kell majd felhúznia. 

A Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek (Snake Eyes) Robert Schwentke rendezésében el is készült, a bemutatóra pedig már nem is kell vészesen sokáig várni, hiszen július 23-án landol a film az amerikai mozikban. Most ennek érkezett meg a legújabb kedvcsináló videója. 

Hirdetés

A Snake Eyes moziban Henry Golding lesz a címszereplő, míg a nindzsa örök ellenségét, Storm Shadow-t Andrew Koji alakítja. A Kobrát alvezére, a Bárónő nem más lesz, mint Úrsula Corberó, míg a G.I. Joe-k soraiba tartozó Scarlettet Samara Weaving alakítja. 

 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)