Hirdetés

Új előzetest kapott a G.I. Joe eredetfilm, a Snake Eyes

|

Megtudhatjuk, hogyan vált a G.I. Joe csapat részévé Kígyószem, a nindzsa.

Hirdetés

Lassan hatvanadik születésnapját ünnepli már a G.I. Joe franchise, viszont a Hasbro nem hagyja, hogy feledésbe merüljön: tavaly például egy (erősen középszerű, de inkább gagyi) játék is érkezett G.I. Joe: Operation Blackout néven. A háttérben formálódik egy sorozat az Amazon Prime Videóra, ami Lady Jaye-t helyezi középpontba, és várhatóan idén júliusban debütál a Snake Eyes film, főszerepben Henry Goldinggal.

Hirdetés

Az alábbi, nem kimondottan hosszú előzetes összefoglalja, mire számíthatunk - leginkább akcióra, kardozásra, és sok-sok éjszakai jelenetre. A filmből megismerhetjük, hogyan kezdi meg kiképzését Snake Eyes (vagy magyarul Kígyószem) az Arashikage klán tagjaként, illetve hogyan válik később a G.I. Joe csapat tagjává. 

A Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek várhatóan július 22-én kerül a hazai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)