Hirdetés

Új előzetest kapott a vártnál korábban érkező Loki sorozat

|

Kapott egy új, rövidebb előzetest az MCU-s Loki tévésorozat, ami az eredeti terveknél hamarabb startol el a Disney+ streamingplatformon.

Hirdetés

Tegnap a semmiből bejelentette a Marvel, hogy nem június 11-én pénteken, hanem már két nappal korábban, június 9-én szerdán elindul a legújabb MCU-s sorozat, a Loki. A premiert követően is minden héten szerdán élesedik majd az új rész, természetesen kizárólag a Disney+-on. Az előrehozott szezonnyitót beharangozó videó mellett pedig kapott egy teljesen új, rövidebb kedvcsinálót is a sorozat.

A Loki egy végtelenül fura sorozatnak ígérkezni, a csínytevés istenének a Bosszúállók: Végjátékban megismert, alternatív univerzumos verziója a jelek szerint térben is időben utazgat majd a párhuzamos világok között, mindehhez pedig köze lesz a Time Variance Authority nevű szervezetnek, aminek az idővonal sértetlenségét kell védelmeznie - ennek a hivatalnak az egyik tisztviselője lesz az Owen Wilson által eljátszott Mobius M. Mobius.

Hirdetés

A legújabb előzetest természetesen a szokott módon magyar felirattal ellátva találjátok meg a csatornánkon - melyre bátran fel is iratkozhattok, ha nem akartok lecsúszni a legújabb filmes és videojátékos előzetesekről. Ha esetleg automatikusan nem indulna el a felirat, kapcsoljátok be a videó alatti felirat ikonra kattintva!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)