Hirdetés

Új előzetest kapott Robert Downey Jr. Netflixre érkező DC Comics sorozata

|

Megkapta legújabb magyar feliratos előzetesét a Sweet Tooth: Az agancsos fiú.

Hirdetés

A Sweet Tooth: Az agancsos fiú egy igazán egyedi DC Comics (avagy egészen pontosan Vertigo) képregénysorozat adaptációja. A sztori szerint az emberiség a kihalás szélére sodródott egy új vírus miatt, a pandémia megjelenésével párhuzamoson azonban felbukkantak a hibridiek is.

Ezek olyan ember-állat keverék kisbabák voltak, akik magukon viselték mindkét faj fontosabb jegyeit. Ilyen főhősünk, az agancsos fiú. A sorozat vezető producere nem más, mint Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey - ők egyébként nemrég részletesebben is meséltek arról, miért szerettek bele ebbe a történetbe.

Hirdetés

Nem kell már vészesen sokáig várnunk a bemutatóra, hiszen a Sweet Tooth: Az agancsos fiú június 4-én kerül fel a Netflix kínálatába - azonnal elérhető lesz a sorozat összes epizódja a megszokott módon. A premier napjáig pedig az alábbi új előzetest lehet nézegetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)