Hirdetés

Új főszereplővel érkezik az Amerika Kapitány 4

|

Anthony Mackie elvileg aláírt az Amerika Kapitány 4-re, szóval a mozivásznon is átveszi Chris Evans helyét.

Hirdetés

Először áprilisban hallottunk arról, hogy elvileg jön egy új Amerika Kapitány film a The Falcon and the Winter Soldier alkotóitól, Malcolm Spellman showrunnertől és Dalan Musson forgatókönyvírótól. Most viszont már egyenesen arról számolt be a Deadline, hogy a Anthony Mackie már alá is írt az Amerika Kapitány 4-re.

Az MCU korábbi filmjeiben Mackie ugyebár Sam Wilson, azaz sólyom karakterét játszotta el, a The Falcon and the Winter Soldier sorozat fináléjában (és most némi spoiler következik, bár ezt az infót nehéz volt az utóbbi hónapokban kikerülni) belőle vált a legújabb Amerika Kapitány.

Hirdetés

Egyelőre csak annyit tudni, hogy az Amerika Kapitány 4-et a fentebb említett Malcolm Spellman és Dalan Musson fogják írni, de a Marvel Studios egyelőre nem jelölte ki a film rendezőjét.

Arról sem esett eddig szó, hogy Sebastian Stan visszatér-e a mozifilmben is  Bucky Barnes szerepében, bár ez cseppet sem lenne meglepő. Ugyancsak számíthatunk Sharon Carterre is, akiről elég kellemetlen dolgok derültek ki a The Falcon and the Winter Soldier sorozat végén. 

Fontos megjegyezni, hogy az Amerika Kapitány 4 nem az a még hivatalosan be nem jelentett, hét pecsét alatt őrzött projekt, melyben esetlegesen Chris Evans is visszatérhet a Marvel filmes univerzumába - erről a teljes titokban készülő filmről januárban írtunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)