Hirdetés

Új fotók érkeztek a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozathoz, ideje megszokni a főinkvizítort

|

Közelebbről is megnézhetünk rajtuk egy régi ismerőst.

Hirdetés

Ewan McGregor hamarosan visszatér mint Obi-Wan Kenobi, a jedimester saját sorozata ugyanis május végén érkezik. Ennek örömére nemrég a Total Film közzétett pár új fotót, melyeken "megcsodálható" az a karakter is, aki már az első epizód premierje előtt megosztotta a rajongókat. 

Elég sokan kifogásolják ugyanis a főinkvizítor sorozatbéli kinézetét, mondván ez a dizájn "nem passzol" az animációs sorozatban látottakhoz. Biztosan nem mi fogunk ebben a kérdésben igazságot tenni, de azért nem szabad elfelejteni, hogy a Clone Wars és a Rebels is elég karikaturisztikus ábrázolásmódot használt, az emberi szereplők sem pontosan "úgy" néztek ki, mint az őket alakító színészek - elég csak Dooku grófra gondolni.

Hirdetés

Többen is követelték, hogy az illetékesek változtassák meg digitális utómunkával a főinkvizítor fizimiskáját a sorozatban, de az új képek alapján úgy tűnik, nem sikerült ezt elérni.

Gyors emlékeztetőül megmutatjuk a Star Wars: Obi-Wan Kenobi első előzetesét.

Ezek pedig az új képek a Total Film jóvoltából. 

Az Obi-Wan Kenobi tévésorozat május 27-én fog elstartolni a Disney+-on, a széria hat epizódot ölel majd fel. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)