Hirdetés

Új fotókon mutatkoztak be She-Hulk ellenfelei

|

Akár a harctérről, akár a tárgyalóteremről van szó, Jennifer Waltersnek nem lesz egy perc nyugta sem.

Hirdetés

ComicBook birtokába jutott néhány új fotó, amiknek köszönhetően már el tudjuk képzelni, hogy kik is lesznek She-Hulk ellenfelei a bemutatkozó szériájában. Förtelem felbukkanása egy adott extra, de úgy tűnik, hogy mellette Buck és Titania is beugranak majd.

Dennis "Buck" Bukowski egy ősöreg riválisa Jennifernek. A régi képregényekben Buck nem csak hogy a tárgyalótermekben küzdött ellene, de később meg is vádolta az ügyvédnőt olyan bűnökkel, melyeket nem követett el.

Hirdetés

Buck jelenlétéről a lenti fotó árulkodik, ahol a háttérben a karaktert alakító Drew Matthews ücsörög. A sorozatbeli pontosabb szerepéről még nem tudunk részleteket.

Az új hősnő másik ellenfele Mary MacPherran, azaz Titania lesz, aki a képregényekben She-Hulk egy régi riválisa. Eredetileg szupergonoszként bukkant fel, de a későbbiekben inkább átvette az antihős szerepet. Nem tudjuk, Jameela Jamil karaktere melyikhez húz majd inkább, de az biztos, hogy a jelmezével egy egyedi jelenléte lesz a képernyőn.

A She-Hulk, avagy az Amazon: Ügyvéd augusztus 17-én kerül majd fel a Disney+-ra. Ti várjátok már?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)