Hirdetés

Új hősökkel telepakolva érkezik a What If...? második évada

|

Sok érdekesség kiderült a What If...? folytatása kapcsán.

Hirdetés

A San Diego Comic-Con Marvel animációs paneljén akár közzé is tehették volna a What If...? második évadának előzetesét, és a multiverzum végtelen számú világainak valamelyikében biztosan így is történt, de nálunk sajnos nem. Trailert így nem tudunk mutatni, helyette azonban érkezett pár érdekes infó a helyszíni beszámolók alapján.

Kiderült például, hogy magára a második etapra nem is kell vészesen sokáig várni, 2023 elején fog megérkezni a Disney+-ra. Ezen felül szó esett arról is, hogy milyen történetekre számíthatunk.

Hirdetés

A folytatásban biztosan felbukkan majd például Hela, vagyis Thor nem túl kedves testvérkéje, szerephez jut Odin, valamint látható lesz Shang Chi is. Lesz olyan rész, melyben Thor helyett Vasember kerül a Sakaar bolygóra, és találkozik ott Valkűrrel. Minden apró részlet közül pedig az a legizgalmasabb talán, hogy az egyik epizód az ikonikus Marvel 1602 képregényt fogja feldolgozni - ezen műben a Marvel hőseit 17. századi környezetbe ültette át Neil Gaiman. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindezeken felül a Marvel Studios bejelentette, hogy megrendelték a What If...? harmadik évadát, egy darabig tehát el leszünk még látva multiverzumos sztorikkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)