Hirdetés

Új infók derültek ki a The Book of Boba Fett sorozatról

|

Megtudtuk például azt, hogy a The Mandalorian spin-offját már a fő sorozat harmadik évada előtt leforgatják.

Hirdetés

A The Mandalorian 2. évadának múlt héten lepörgött évadzárója végén jelentették be, hogy a korábban listázott számos Star Wars sorozat mellett lesz még egy, ami kimondottan Boba Fettre fókuszál. A 2021 decemberében debütáló The Book of Boba Fett kapcsán most a vezető producer, Jon Favreau árult el néhány fontos infót.

A főszereplőt Temuera Morrison alakítja majd, ahogy a The Mandalorianben is, és visszatér Ming-Na Wen Fennec Shand szerepében. A munkálatokat Favreau és Dave Filoni fogják felügyelni, rendezőként pedig közreműködik a Chapter 14-t készítő Robert Rodriguez.

Hirdetés

A cselekmény a The Mandalorian korában fog játszódni. A munkálatok már elkezdődtek, és mint a fent említett tervezett premierdátumból látható, a The Book of Boba Fett előbb kerül fel a Disney+-ra, mint a fősorozat 3. évada.

Később saját sorozatot fog kapni Ahsoka is, és szintén a The Mandalorianről válik le a Rangers of the New Republic széria is. Izgalmas évek jönnek, csak ne vigyék túlzásba, az a filmeknél már egyszer okozott problémát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)