Hirdetés

Új infók jöttek a Parajelenségek rebootjáról, mert nyilván ezt a franchise-t is újra kell indítani

|

Kapott például új, horrorban némileg jártas rendezőt is.

Hirdetés

Az eddig sem volt titok, hogy készül a hetedik Parajelenségek-film, most viszont újabb infók derültek ki a rebootnak szánt felvonásból - merthogy igen, reboot lesz belőle, nem egyenesági folytatás.

A The Hollywood Reporter szerint immáron az Árok és a The Signal című sci-fi thrillereket jegyző William Eubank a projekt rendezője, aki a már korábban bejelentett Christopher Landonnal, a franchise négy részének, továbbá a Freaky és a Disturbia forgatókönyvírójával közösen dolgozik a Blumhouse Jason Blumja által is felügyelt produkción.

Hirdetés

Bennfentes források szerint a film "váratlan újrahangolása" lesz a rejtett kamerás és amatőr hatású felvételeken elmesélt, alacsony költségvetésű darabokból álló horrorfranchise-nak. Ez az irány állítólag meg is marad - elvégre ez tette anno minden idők egyik legjövedelmezőbb filmjévé is a mindössze 15 ezer dollárból készült (plusz a marketing), mégis több mint 193 milliót fialt, 2007-es első részt (nálunk 2009-ben mutatták be a filmet).

E pillanatban 2022. március 4-e van kiszemelve premier gyanánt, már ami az USA-t illeti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)