Hirdetés

Új jeleneteket villantott a Thor: Szerelem és mennydörgés friss előzetese

|

A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója előtt még pont belefért egy új kedvcsináló.

Hirdetés

Hamarosan itt a Thor: Szerelem és mennydörgés premierje, hiszen Taika Waititi filmje 2022. július 7-én fog megérkezni a magyar mozikba. A Marvel és a Disney úgy érezte, hogy kár változtatni a megszokott és jól bevált rutinon, így még a jeles nap előtt csatába küldenek egy halom kisebb teaser trailert.

Alább egy ilyen rövidebb fajta előzetest találtok, ami ugyanakkor elég izgalmas, mivel nem egy eddig még sosem látott jelenet is bekerült a videóba.

Hirdetés

Maga a Thor: Szerelem és mennydörgés egyrészt bemutatja majd Thor Odinson egyik legádázabb ellenségét, a Christian Bale által életrekeltett Gorrt, vagyis az istenölőt, illetve fel fog bukkanni egy "második" női Thor is, aki nem más, mint Jane Foster - őt ismételten Natalie Portman alakítja.

Ti várjátok már a Thor: Szerelem és mennydörgés hazai bemutatóját?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)