Hirdetés

Új jelmezében feszít Sam Wilson a The Falcon and the Winter Soldier utolsó poszterén

|

Mondanunk sem kell, a nemrég közzétett poszter masszívan spoileres, és ellő egy fontos részletet a The Falcon and the Winter Soldier fináléja kapcsán.

Hirdetés

Akik látták a The Falcon and the Winter Soldier évadzáróját, azok pontosan tudják, hogy Sólyom, vagyis az Anthony Mackie által alakított Sam Wilson a szezon végén elhatározza magát, és Steve Rogers örökébe lép, saját Amerika Kapitány gúnyába bújik.

A Marvel illetékesei ennek örömére nemrég közzétettek egy teljesen új The Falcon and the Winter Soldier posztert, amin Sam már Amerika Kapitány jelmezben, és pajzzsal a kezében néz velünk farkasszemet. Alább ezt leshetitek meg ti is.

Hirdetés

Az új poszteren egyébként Sam, avagy immár Amerika Kapitány kedvesen eltakarja a magyar Országházat, de a Budai Várnegyed azért így is látszik. Végül sem a Parlament, sem a vár nem bukkant fel a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban, hiába vártunk rájuk és a budapesti kalandokra.

Ha még nem láttátok The Falcon and the Winter Soldier kritikánkat, és érdekel benneteket a véleményünk, akkor pótoljátok serényen az alábbi videót is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)