Hirdetés

Új karakterposztereken feszítenek a Star Wars: The Mandalorian 2. évadának főszereplői

|

Kérdeznetek sem kell, igen, a gyermek, azaz bébi Yoda is rajta van az egyik új Star Wars: The Mandalorian plakáton.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Star Wars: The Mandalorian második évadának premierje a Disney+-on, ennek örömére pedig nemrég közzé is tettek az alkotók pár új képet. Ezúttal karakterposzterekről van szó, ezekből pedig rögvest négy darabot is kaptunk.

Túlzottan nagy meglepetésre azért ne számítsatok, az első szezonban megismert hősöket láthatjuk csak a képeken, új szereplőt ne keressetek rajtuk.

Hirdetés

Persze azért így is megéri vetni rájuk egy kósza pillantást, hiszen valljuk, be piszkosul jól néznek ki. Az alábbi galériában szépen sorában megtaláljátok, a címszereplő, Din Djarin (Pedro Pascal), a "gyermek, azaz bébi Yoda, Cara Dune (Gina Carano) és Greef Karga (Carl Weathers) saját poszterét is. Kíváncsian várjuk, hogy a közelgő premier előtt vajon meglepnek-e minket egy újabb előzetessel. A korábbi trailert mindenesetre ide kattintva most is meg tudjátok nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)