Hirdetés

Új Karib-tenger kalózai film készül, Margot Robbie-val a főszerepben

|

Emellett érkezik a megfáradt sorozat rebootja is, mely végre elengedi Johnny Depp utóbbi időkben kínosan fantáziátlan Jack Sparrow karakterét.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja hiába tudott egy olyan kiemelkedően tehetséges színészt felmutatni a főgonosz szerepében, mint Javier Bardem, az egész mozi valahogy rettenetesen érdektelen és lapos volt. Ezzel valószínűleg nem csak mi voltunk így, ugyanis a bemutató után érkezett a hír, hogy rebootolják a szériát; most pedig az is kiderült, hogy két filmre is számíthatunk, ráadásul az egyikben Margot Robbie játssza majd a főszerepet.

Hirdetés

Harley Quinn karakterével a színésznő megmutatta, hogy nem okoz számára problémát egy hedonista, kissé labilis és kicsapongó karakter eljátszása, ez pedig kifejezetten jól jöhet egy kalózszerepnél. A forgatókönyv kidolgozásában Christina Hodson csatlakozik a projekthez, aki a Ragadozó madarak alatt már dolgozott együtt Robbie-val. 

Sajnos a DC női különítményéről szóló film meglehetősen harmatosra sikerült, így vannak aggályaink, hogy vajon sikerül-e a női kalózokkal friss életet lehelni a szériába, de nem érdemes elfeledkezni a másik készülő moziról sem. Ez lesz a fősodorbeli reboot, és a Karib-tenger kalózai filmekben járatos Tim Elliot mellett a Chernobyl-t jegyző Craig Mazin is bábáskodik a szkript fölött, tehát lehet okunk reménykedni. 

Ti melyik filmet néznétek meg szívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)