Hirdetés

Új kategória indult a Twitchen, de ezt is Amouranth uralta le hirtelen

|

Új kategóriát kaptak azok a streamek, amiben állatok kapják a főszerepet, természetesen itt is megjelent Amouranth.

Hirdetés

Kedden hivatalosan is útjára indította a Twitch az állatok hetét, amit többek között új, rendkívül cuki emote-okkal is megünnepeltek, amiken integető mopsz, tapsoló delfin, vagy éppen popcornt evő mókus látható. De egy új kategória is felkerült az élő közvetítésekre szakosodott oldalra, ahol kifejezetten az állatok kerülnek a középpontba.

Ha valaki benéz az új gyűjtőoldalra, található streamet, ahol cicákra, kacsákra, vagy éppen méhekre irányították a kamerákat a közvetítések készítői.

Hirdetés

Sőt, némelyik esetben interaktív elemek is akadnak, van például olyan stream, ahol a halaknak dobahtunk be egy kis kaját, ha biteket adományozunk a csatornának.

Az új kategóriából nem maradhatott ki a Twitch utóbbi évének legbotrányosabb tartalomgyártója, Amouranth sem, sőt, közvetítésével egy darabig a legnépszerűbb is volt az új csoportban.

Ezúttal viszont nem lehet azzal vádolni, hogy csak a legújabb trendet üldözné, sok esetben streamelte ugyanis korábban, hogy egy lovardában gondozza az állatokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az állatok, akváriumok és állatkertek oldal egyik legnépszerűbb, állandóan streamelő oldala egyébként egy vancouveri menhely, akik tengeri vidrák minndennapjait osztják meg a világgal.

Korábban ez a csapat a hot tub streameknek otthont adó kategóriát is megtrollkodta, amikor a fürdőruhás streamerek közé, azokhoz nagyon hasonló címadással tette fel az imádnivaló tengeri emlősöket. Az állatok streamek egyébként korábban sokszor jelentek meg az ASMR kategórában is, így ez a terület is némileg letisztul az új gűyjtőoldal megnyitásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)