Hirdetés

Új kedvcsinálón a Pókember: Nincs hazaút, fért bele új jelenet is

|

A Spider-Man: No Way Home mozijegyek árusításának indulásával megszaporodtak a reklámok is, így nyilván egy, az IMAX nagyságát hirdető teaser is befutott.

Hirdetés

A MCU rajongók most biztosan nem unatkoznak. A Disney+ éppen pörgeti ki a Hawkeye epizódokat, amik annyira árasztják a karácsonyi hangulatot, hogy már mi is mikulás sapkákban ülünk a gépeink előtt, miközben erőből daráljuk az első három részt. 

Ami a mozit illeti, ott is elindult a pörgés köszönhetően a Pókember: Nincs hazaút közelgő premierjének, és a jegyvásárlási láznak, és ha nem volt még elég Tom Holland szerelmes ábrázatából, akkor most még tehetünk a hype-ra egy lapáttal. 

Hirdetés

A Sony és a Marvel igyekszik mindenkit erőből tuszkolni a mozis jegypénztárak felé, ami a trailerektől menekülő filmrajongóknak egy picit irritáló lehet, de cserébe hetente kapjuk a Pókember reklámokat. Az IMAX-et hirdető videó is egy érdekesebb darab, akad benne eddig még nem látott apró jelenet is:

A Pókember: Nincs hazaút december 16-án kerül a mozikba hazánkban. Ti már megvettétek a jegyeiteket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)